DuesikringDuesikring

Duesikring

 

SkadedyrsEksperten kan tilbyde alle former for duesikringssystemer. Alle vore produkter er godkendt efter de strengeste normer.

Vi samarbejder med de førende eksperter i Europa og kan derfor altid levere den mest optimale løsning for netop Deres behov, hvad enten man vælger piggesystem, wiresystem, netsystem, barrieresystem eller dueindfangningssystem.

Vi leverer naturligvis også gerne servicegaranti på alle systemerne 1 gang årligt eller efter behov. Dette kan spare en virksomhed for mange penge.

Som noget nyt, producerer vi selv alle vores sikringsbeslag, som naturligvis er af godkendte materialer og af syrefast rustfrit stål. På denne måde kan vi være sikre på, at vi altid leverer den bedste kvalitet, noget vi selv kan stå inde for.
 

Dueindfangning

Indenfor de sidste par år, har SkadedyrsEksperten haft optimal succes med at indfange duer i såkaldte "duebure".

Indfangning i "duebure" foregår således, at der først og fremmest lægges "lokkemad" ud til dem. Der drysses en speciel foderblanding rundt om og indeni buret alt imens buret står åbent i et par dage. Når vi vurderer at duerne er trygge ved buret og har spist foderet, bliver buret lukket. Der er i burets sider "åleruser", så når først duerne er kommet ind i buret, kan de ikke komme ud igen. Der er isat vand i samtlige bure. Burene bliver tilset hver dag, og det vil typisk være en periode på 22 dage indfangningen foregår. Buret står åbent i weekenden – eller når vi ved vi ikke kommer – så det ikke risikeres, at der sidder duer fanget i buret i længere tid end højest 1 dag. Duerne bliver aflivet humant, så de ikke lider nogen overlast.

Det er her også meget vigtigt at pointere, at samtlige duer der er født på det givne sted, ALTID vil vende tilbage.

Dette kan i nogle tilfælde være en langt billigere og effektiv form for duebekæmpelse, da en sikring på en bygning vil løbe op i mange tusind kroner.

Se eventuelt undersiden Serviceaftaler.

Bekæmpelse:

Kontakt os for evt. rådgivning eller bekæmpelse.

Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr