Skaktrens - rengøring og desinficering af affaldsskakte


Hos SkadedyrsEksperten er vi af den overbevisning, at det fuldendte og korrekt udførte arbejde, altid betaler sig i sidste ende.

Vi udfører skaktrens for mange af vores faste boligselskaber, men også for ejer- og andelsboligforeninger, der ønsker at få renset deres skakte.

Hos os benyttes hedvandsanlæg, der kører med 85 grader varmt vand og anlægget kan levere et arbejdstryk på ca. 290 bar. Fordelen med den høje temperatur er, at vi slår alle bakterier ihjel. Nogle firmaer kører med koldt vand, men dette kan bestemt ikke anbefales. Så spørg altid hvad anlæg der bruges, når du skal have renset dine skakte.

De fleste af vores faste kunder får renset deres skakte én gang årligt. Dette aftales ved at tegne et serviceabonnement. På denne måde vil prisen også være lavere, end hvis man nøjes med at ringe når skaktene trænger og herved også vil være mere tilsmudset.

Selve skaktrensningen:

  1. Vi starter med at efterse gummipakninger i skaktlågerne.
  2. Skakten sættes i blød med godkendt sæbe der samtidig desinficerer skakten.
  3. Dernæst renser vi skakten med et spulehoved der leverer et tryk på ca. 290 bar. Spulehovedet bliver kørt op og ned 3 – 4 gange.
  4. Vi tilfører skakten et desinficeringsprodukt der ligeledes forhindrer at skidt og bakterier sætter sig for hurtigt fast.
  5. Afsluttende udfører vi lugtsanering, så skakten dufter frisk i længere tid.


Ring på 38 10 50 38 og hør om pris eller en fast aftale én gang om året.

Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr