Sølvfisk - Bekæmpelse af søvfiskSølvfisk - Bekæmpelse af søvfisk

Sølvfisk - Bekæmpelse af sølvfisk

 

Her i landet er sølvfisk så almindelig, at der er næppe et hus uden sølvfisk. Vi har vel alle sammen været ude for, at se når vi tænder lyset om aftenen og det er særligt i køkkenet eller badeværelset, man finder dem. De trives bedst med en høj luftfugtighed eller adgang til vand.

Sølvfisk kan blive op til 5 år, til gengæld lægger de kun ca. 10 æg i hele deres levetid og æggene lægges i revner og sprækker. De små unger ligner de voksne sølvfisk, lige på nær størrelsen og bliver voksne på ca. 6 måneder. Sølvfisk lever af småkrummer, og de holder især af mel og går ikke af vejen for at gnave i kød.

 

Bekæmpelse:

Kontakt os for evt. rådgivning eller bekæmpelse.

Priser på bekæmpelse af sølvfisk

En behandling betyder, at du skal have sprøjtet samtlige gulvflader i dit hus/lejlighed. Vores produkter er godkendt til at bruge indendørs og bliver brugt på bl.a. hospitaler, i restauranter og i institutioner. Vores produkter er langtidsvirkende, hvilket du ikke kan købe dig til i håndkøb, som f.eks. hos det lokale byggemarked og de forskellige helse butikker. Du kan være hjemme under behandlingen.

Vores priser ligger alt fra, hvor mange m2 du bor på, og en behandling omfatter alle rum, herunder alle gulvflader samt evt. skabe og skuffer.

 

Hele opgange: Skal der behandles i en ejendom grundet spredning af sølvfisk, bliver der omdelt beboersedler til beboerne med 3 fastlagte datoer.

Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr