Kakerlakker - effektiv bekæmpelse af kakerlakkerKakerlakker - effektiv bekæmpelse af kakerlakker

Kakerlakker

 

Tysk Kakerlak

Den tyske kakerlak er den mest almindelig kakerlak i Danmark. Begge køn har veludviklede vinger, men de bruger dem ikke til at flyve med, men mere som styrerpinde, når de hopper fra bord til hylder eller gulvet. En hun kakerlak lægger sine æg i brune kapsler. En kapsel indeholder 30-40 nymfer. En hun kakerlak bærer ægkapslen på sig.

En kakerlak er altædende. De er mest fremme om natten og søge efter føde, hvorimod de gemmer sig om dagen i sprækker og revner. De foretrækker en temperatur mellem 25-33 grader, og så er de især at finde bagpå på hvidevarer, ved hånd- eller køkkenvaske, varmerør og lign. Se eventuelt undersiden Serviceaftaler.

 

Orientalsk Kakerlak

Her i landet er den orientalske kakerlak ikke så almindelig som den tyske kakerlak. Den findes de samme steder, men foretrækker lidt lavere temperatur ca. 20-25 grader.

Den orientalske kakerlaks ægkapsel indeholder 15 æg. Kapslerne bæres af hunnen et par dage, hvorefter hunnen lægger ægkapslen et mørkt og beskyttet sted.

Efter 2 måneder revner kapslen og de små nymfer kravler ud.

 

Brunstribet Kakerlak

Den brunstribede kakerlak er blevet et almindelig husdyr i Danmark. Den trives bedst under en temperatur på 25-30 grader og den kan klare sig på ret tørre steder. Til forskel fra de andre kakerlakker kan den klare sig i tørre rum som f.eks. i stuen, og man kan finde den bag sin radio eller tv. Det er nok derfor den har fået navnet tv-kakerlakken.

Ægkapslen indeholder 10-20 æg, som lægges de sædvanlige steder. Ved stuetemperatur går der et par måneder før ungerne kommer frem.

Se eventuelt undersiden Serviceaftaler.

 

Bekæmpelse:

Kontakt os for evt. rådgivning eller bekæmpelse.
 

Pris på bekæmpelse af kakerlakker

En behandling betyder, at du skal have sprøjtet minimum 3 gange med 2 ugers mellemrum. Vores produkter er godkendt til at bruge indendørs og bliver brugt på bl.a. hospitaler, i restauranter og i institutioner. Vores produkter er langtidsvirkende, hvilket du ikke kan købe dig til i håndkøb, som f.eks. hos det lokale byggemarked og de forskellige helse butikker. Du kan være hjemme under behandlingen.

 

Skal der behandles i en ejendom grundet spredning af kakerlakker, bliver der omdelt beboersedler til beboerne med 3 fastlagte datoer.

Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr