Er det muligt jeg har fået sengelus med hjem fra Argentina?


Jeg har lige været i Argentina med min klasse. Vi boede 3 uger på hostel, hvor folk langsomt begyndte at få bid af sengelus. Efter en uge blev den første på vores 8 mandsværelse bidt og flyttede hurtigt. Mange af os synes det kriblede i vores senge om natten, men blev enige om at vi bare var paranoide, for vi blev ikke bidt og vi kunne ikke finde nogen. Natten til onsdag den 22/4 blev jeg selv bidt. Jeg brugte hele dagen på at vaske alt mit tøj, tasker, sko og kuffert på 60 grader og flyttede på hotel. De sidste 3 nætter på hotel mærkede jeg ikke noget om natten og blev ikke bidt igen.
Jeg landede i Danmark igen den 26/4. hele min kuffert er blevet smidt direkte i fryseren i 5 døgn og er nu vasket. Jeg er ikke blevet yderligere bidt, men synes jeg kan mærke den der kriblende fornemmelse næsten hver aften jeg går i seng. Jeg tjekker min seng og syningerne hver aften, men kan ikke se noget.
Er det muligt jeg har fået sengelus med hjem, når jeg ikke bliver bidt?
Eller er det bare psykisk og vil gå over med tiden?

Svar fra skadedyrseksperten:
Når man har boet et sted hvor der er væggelus, er det næsten umuligt at få dem med hjem, selvom du har gjort dit for de ikke skal komme med ind i dit hjem.
Væggelus bider ikke hver nat, så du skal holde øje med om du efterfølgende får nye kløende bid. Gør du det, skal du have et skadedyrsfirma ud og bekæmpe


Spørgsmålet "Spørgsmål: Er det muligt jeg har fået sengelus med hjem fra Argentina?" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr