I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Møl i byttelejlighed


Hej. Jeg står i den situation at jeg har fået en byttelejlighed og der er så konstateret møl samme dag som min datter og jeg flyttede ind.
Der kommer så en skadedyrsbekæmper ud dagen efter og sprøjter med solfac 50, og da dette ikke hjælper kommer han igen 3 uger efter. Denne gang formår han at slå ALT i vores akvarie ihjel, men vores møl, de lever stadig i bedste velgående. Nu har jeg så modtaget et brev fra bestyrelsen, om at de IKKE HAR TÆNKT SIG AT OFRE MERE PÅ DENNE SAG, OG AT MØL FOR ØVRIGT IKKE ER ET SKADEDYR??!! Samnt at de har fuld tillid til det skadedyrs firma de har haft ude og sprøjte de 2 gange..
HJÆLP ! HVAD GØR JEG??

Svar fra skadedyrseksperten:
Jamen ethvert skadedyrsfirma med respekt for sig selv ved, at et akavarium skal dækkes til når der bliver sprøjtet. Så den tillid bestyrelsen har til dem, skal vidst revurderes.
Der skal ikke gå mere end 2 uger mellem hver behandling, og endnu en ting er, at møl spreder sig gennem rørgennemføringer, så det er slet ikke sikkert det kun er hos dig spørgsmålet er, men hos flere beboere. Så der skal behandles hos samtlige beboere i opgangen 3 gange med 2 ugers mellemrum før møllene forsvinder. Det er spild kun at behandle din lejlighed. Så nu har du lidt at gå videre med til bestyrelsen.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Møl i byttelejlighed" hører under skadedyret møl
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen