Ferie i Thailand - væggelus i min lejl.


Jeg er på ferie i Thailand og skal være i samme lejlighed i 3 mdr. Desværre har jeg fået væggelus. Her er bekæmpelse meget svært for mig da jeg ikke kan sproget. Jeg har købt spray til kravlende og krybende insekter og hat sprøjtet hele madrassen underlaget og over alt i rummet. Har sprøjtet ind i klædeskabet og sovet på hotel natten over. efter første nat ingen bid, men nu igen bidt når jeg vågner om morgenen. Tøjvask her på over 50 grader kan man godt glemme alt om for det gør man ikke her. Fryserkapasitet er også svært. Men mit spørgsmål er:
Kan jeg komme mit tøj i en sort plastick sæk og sprøjte derned og ha den lukket i et par dage. Vil det hjælpe.
Jeg er meget bange for at få væggelusene med mig hjem. Hvis jeg skal afvaske ting, kan det sø gøres med alm sulfo?? Vil det være nok at sprøjte kufferten i stærk spray.
Håber at I kan hjælpe mig med hvad jeg stiller op.
Med venlig hilsen
Jette Rasmussen

Svar fra skadedyrseksperten:
Der findes desværre ikke noget i håndkøb der virker mod væggelus. Hvad de har af midler i Thailand, kender vi ikke noget til, da vi kun har vores egne midler, der er langtidsvirkende. Når du kommer hjem skal du sørge for, at der ikke kommer noget tøj/kuffert indendøre. Det skal tages ind lidt ad gangen - hvad der kan være i en vaskemaskine - og vaskes på over 50 grader eller alternativt i fryseren i 2 døgn. Det er selvfølgelig ingen garanti at du ikke får noget med ind, men kun et forslag.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Ferie i Thailand - væggelus i min lejl." hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr