I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Jeg tror måske at vi har fået væggelus ...


Jeg tror måske at vi har fået væggelus. Det har dog ikke lykkedes mig at se nogen. Men hold da op hvor min søn på 4½ år og jeg er ramt af bid om natten. Det føles som myggestik, så jeg troede at det var det i starten. Min mand som sover i samme seng som mig er ikke ramt, og min datter på et år er heldigvis heller ikke. Børnene sover på hver deres værelse. I så fald at det er væggelus, ved jeg ikke hvordan vi har fået dem, for vi har lige totalrenoveret vores hus, hvor 95% af huset blev ragt ned - både tag og gulve. Vi flyttede tilbage i det for 3½ måned siden. og for ca. en måned siden begyndte bidene. Vi har ikke været ude at rejse. Jeg har lige rendt rundt med en lommelygte på min søns værelse her kl. 2 om natte for at lave et overraskelses angreb, men har stadig ikke set noget. Kan det virkelig være væggelus?

Svar fra skadedyrseksperten:
Efter din beskrivelse, er det væggelus. Man behøver ikke at have været ude at rejse for at få væggelus. Det kan skyldes overnatning hos nogen der har væggelus, men som ikke bliver bidt. Så ved man derfor ikke man har væggelus, og de bliver slæbt frem og tilbage. Det kan også skyldes overnatning hos jer, hvor væggelusene bliver taget med til jeres hus af nogen der ikke ved de har væggelus, fordi de ikke bliver bidt. Men under alle omstændigheder skal I have et skadedyrsfirma ud. I skal minimum have 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Jeg tror måske at vi har fået væggelus ..." hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen