I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

møl i gammel lejlighed


Vi bor i en gammel lejlighed på Østerbro, hvor vi de sidste mange måneder har haft problemer med møl.

Det er en treværelses lejlighed på godt 100 kvm. og vi er kommet frem til, at de enten stammer fra køkkenet eller gangen, idet det er her vi - næsten - altid fanger dem siddende på væggen. Vi har selv forsøgt at bekæmpe dem med et par cedertræsoliekugler samt insektspray, dog uden væsentligt resultat.
Vi er meget overbeviste om, at der ikke er tale om pels- eller klædemøl, eftersom vi intet tøj har i gangen eller køkkenet. Vi har forsøgt i en periode på et par måneder at holde døren til soveværelset lukket - det er kun der, vi opbevarer tøj - og i den periode har vi ikke observeret møl i soveværelset.

Vi ønsker derfor professionel hjælp til at udrydde dem. Hvilke muligheder har I for at hjælpe os?


Svar fra skadedyrseksperten:
Møllens art og bekæmpelsesmetode, afhænger af hvilken farve den har. Er den lys og ensfarvet, er det en klædemøl. Er den tofarvet, er det en frømøl, der lever i madvarer og ikke i tøj. Klædemøl behandles hele lejligheden. Frømøl behandles kun køkkenet. Der er også forskel på prisen, så det er vigtigt at finde ud af hvilken slags møl I har, før vi kan gå igang med en bekæmpelse, hvilket du naturligvis skal have et skadedyrsfirma til at udføre, da du ikke kan bekæmpe dem selv - hverken den ene eller den anden slags


Spørgsmålet "Spørgsmål: møl i gammel lejlighed" hører under skadedyret møl
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen