I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Hvepsebo i mur?


Hej. Jeg har observeret at der i min mur er et lille hul hvor der flyver hvepse ind. Om det er en hveps der flyver ind og ud er jeg i tvivl om, jeg ved bare at der med meget jævne mellemrum kommer en hveps ind uden at jeg ved om der er en der er kommet ud igen. Hullet er på en sådan størelse at der kun kan komme en hveps ind af gangen. Jeg er meget allergisk over for hvepse og er derfor i tvivl om hvorvidt de kan bygge et bo derinde. Er det muligt at der er et bo derinde eller undersøger den bare stedet?

Svar fra skadedyrseksperten:
Hvis der flyver hvepse ind og ud af samme hul, er det fordi de er ved at bygge et bo derinde. Hvis du er allergisk, vil det nok være en god ide at få det bekæmpet. Du må endelig ikke lukket hullet til. Vi giver naturligvis garanti på vores arbejde.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Hvepsebo i mur?" hører under skadedyret hvepse
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen