I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

kakerlakker - kan man komme af med dem?


vi har 2 gange med ca 1 måneds mellemrum fundet et dyr som vi tror er en kakkelak de er fundet i stuen, hvad kan man gøre for at komme af med dem,hvad koster det ? og kan vi sende den til jer for at få bekræftet om det er sådan en? hvad koster det?

Svar fra skadedyrseksperten:
Det tyder på det er en brunstribet kakerlak I har fundet. Behandlingen kommer an på, om I bor i etage ejendom, for så er det ikke kun jeres lejlighed der skal behandles. Bor I i etage ejendom, skal I kontakte Bestyrelse/ejendomskontor og bede dem kontakte os for videre forløb. I skal have 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum. I skal sende "dyret" ind til Skadedyrlaboratoriet for at få konstateret, hvilken form for skadedyr I har, og ikke til os. Men I kan se på vores hjemmeside eller på Skadedyrlaboratoriet, om det er en kakerlak I har fundet.


Spørgsmålet "Spørgsmål: kakerlakker - kan man komme af med dem?" hører under skadedyret kakerlakker
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen