I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Min krop er fyldt med små knopper, er det væggelus?


Jeg har på en rejse til Malta været uheldig at stifte bekendskab med væggelus. Min krop var fyldt med småbulne knopper, men troede jeg bare var overfølsom for kloret i vandet. På vej hjem efter rejsen(8 dage) begynder jeg at reagere voldsomt med hævede røde sår over det hele. Der er 500 stik fordelt på hals, hoved, arme, fingre og ben.Jeg pakker kufferten ud som har stået på mit badeværelse natten over, og der ser jeg en væggelus på min hovedpude! Måtte først google den for at vide hvad det var... Opsøger lægen som siger at det er insektstik og det ligner væggelus pga placering og i grupper. Derhjemme smider jeg kufferten ud i sneen langt væk fra huset, al tøj bliver vasket ved høj temperatur og bagefter endnu en omgang i tørrerumbler... Desværre når min kuffert at stå i huset et døgn førend jeg opdager hvad jeg har med hjem....
Jeg reager altid voldsomt på insektbid men har svært ved at skelne om det er lopper, væggelus etc... Nu har jeg så været hjemme i mit hus en mdr. Har fået et par bid, men kan ikke definer om det er om natten jeg får dem eller om det er fra væggelus eller andre insekter som lopper etc der har bidt mig... Hvordan finder man ud af hvad det er som bider og man evt. skal have hjælp til at bekæmpe?
Jeg håber jo at de væggelus der har opholdt sig i min kuffert er blevet der det døgn de var i huset...men er jeg for optimistisk.... har ingen erfaring med væggelus før denne oplevelse...

susanne

Svar fra skadedyrseksperten:
Det er uden tvivl væggelus du har fået med hjem fra ferie - ligesom så mange andre får. Du skal minimum have 2 behandlinger med 2 ugers mellerum af et proff. skadedyrsfirma. Det er desværre ikke helt nok kun at vaske/fryse tøjet, da der også skal nogle midler til i resten af huset.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Min krop er fyldt med små knopper, er det væggelus?" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen