I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Ting fra loftet - klannere?


Hej. Jeg er ikke sikker på om det er jer jeg skal spørge om dette. Har prøvet at google lidt rundt og fandt så frem til jer.
Jeg har haft nogle kasser stående oppe på loftet, med blandt andet bamser i. Der er nu kommet nogle små dyr i nogle af dem.
I den ene bamser var der kommet nogle små orange dyr med mange små ben. I et kaninskin var der kommet nogle lange nogle, ligner lidt dem der hedder klannere.
Mit spørgsmål er om det er bedst at smide alle mine bamser ud, som jeg har haft liggende deroppe, hvis der umiddelbart ikke er noget at se på dem eller er der noget andet jeg kan gøre med dem så jeg er sikker på at de er dyrefri?

Svar fra skadedyrseksperten:
Umiddelbart er det ikke et dyr vi kender til, men for at være sikker på de ikke spreder sig eller du får dem med ned i lejligheden, kan du komme dem i fryseren minimum 2 døgn. Så dør det der måtte være af levende ting i dine bamser.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Ting fra loftet - klannere?" hører under skadedyret klannere
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen