I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

bange for jeg har fået klannere i min lejlighed


Jeg bor på stueetagen i en lejlighed på nørrebro, jeg har i løbet af de sidste ca. halvanden år haf mit livs nedtur og som resultat misvedligeholdt min lejlighed i et rimelig kraftigt omfang. grundet dette har jeg nu ca. 8 måneder efter at have udrenset min lejlighed en masse sorte bille lignende dyr flyvende omkring i lejligheden, de lader ikke alle til at være i stand til at flyve og de lader til hovedsageligt at være aktive mellem klokken 11 og 03 om aftenen/natten. de lader til at komme i større antal på varme end på kolde dage og har på nuværende tidspunkt forpæstet min tilværelse så meget at jeg er begyndt at miste søvn på grund af dem, er der nogen der har nogle gode råd til bekæmpelse af disse da jeg ikke personligt PT har råd til at få en skadedyrsbekæmper ind i lejligheden.

Svar fra skadedyrseksperten:
Jamen så er du desværre ikke den eneste i Danmark der har fået klannere efter sådan en omgang, men det kan heldigvis afhjælpes. Når man har husklannere i sin lejligehed, spreder de sig via rørgennemføringer til andre lejligheder, så det er desværre ikke kun din lejlighed der skal sprøjtes, men samtlige lejligheder i din opgang. Dvs. du skal gå gennem bestyrelsen, hvis du bor i andel/ejer lejlighed. Hvis du bor til leje, skal du kontakte ejendomskontoret. Bestyrelse/ejendomskontor skal kontakte os og du skal alligevel have kontakt til dem, da du har meldepligt, når du har fået skadedyr i din lejlighed. Melder du det ikke, risikerer du at komme til at stå for hele den samlede regning, så det er bare at kontakte dem hurtigst muligt :-)


Spørgsmålet "Spørgsmål: bange for jeg har fået klannere i min lejlighed" hører under skadedyret klannere
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen