Væggelus i soveværelse og badeværelse


Væggelus ?

Min mor, der bor i andelslejlighed, har indenfor de sidste ca. 3 uger haft besøg af væggelus, som hun mener kom fra aftrækskanalen i badeværelset. Jeg fik derefter lukket for hullet i trækkanalen.
Da de så også dukkede op i hendes seng blev jeg tilkaldt og endevente hele soveværelset med med støvsuger og vasken. Det er lykkedes at få udryddet det i starten, men der dukker stadigvæk et 3-4 stykker op om natten eller de sidder på soveværelsevæggene om dagen.
Væggelusene har heldigvis holdt til bade- og soveværelse.

Kan I hjælpe os med at få sprøjtet soveværelset, så de komme helt væk?

Svar fra skadedyrseksperten:
Når man taler om væggelus, er det ikke kun den angrebne lejlighed der skal behandles, men samtlige lejligheder i opgangen. Grunden til dette er, at de spreder sig via rørgennemføringer, så i princippet kan de stamme fra en helt anden lejlighed end den angrebne. Man skal også være sikker på at det er væggelus, inden man starter en så stor behandling af samtlige lejligheder. Væggelus kravler ikke sådan rundt om dagen, da de er nataktive. Gør de det, skal man have mange af dem. Det er ej heller kun soveværelse og badeværelse der skal behandles, men til gengæld hele lejligheden. Behandler man ikke samtlige rum, vil de blot flytte til de rum der ikke er sprøjtet, og så er man ligevidt. I dette tilfælde, skal bestyrelsesformanden kontaktes og ringe til os, hvorefter vi sørger for en bekæmpelsesplan


Spørgsmålet "Spørgsmål: Væggelus i soveværelse og badeværelse" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr