I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

sølvkræ i lejlighed


Hej!
Jeg bor i en lejlighed på 3. sal. Jeg har boet her et år nu. Jeg har problemer med sølvkræ.

Jeg er opmærksom på at disse dyr udelukkende kan leve i fugtige omgivelser.

Problemet er ikke de sølvkræ som kommer fra vaske, bad, afløb ell. naturligt fugtige områder. Der ses af og til sølvkræ disse steder, men de er små og de kommer som en naturlig konsekvens af fugt.

Men i de andre rum i lejligheden finder vi af og til disse dyr. De er, til forskel fra dem i badet og i vasken, kæmpe store (1,5 cm eller større). Der er ikke mange af dem, hvilket nok skyldes at vi gør alt hvad vi kan for at holde et tørt klima, men der er nok til at de er generende - specielt pga. deres størrelse!

Det ser ud til at disse kommer fra revner og sprækker langs gulvet. Vi har ikke paneler, så der er store huller for enden af gulvbrædderne). Vi har en teori om, at det skyldes fugt under gulvet. Måske kan det komme fra lejligheden under. Denne er beboet af psykisksyge, og vi ved at deres indeklima ikke er det bedste.

Vores spørgsmål er derfor, kan denne teori være rigtig? Hvad kan vi i så fald gøre? Kan det hjælpe at sætte paneler langs gulvene? Er det noget boligforeningen har ansvar for?

Vi har endnu ikke brugt div. insektmidler, da vi vil helt sikre på, at alt er gjort inden vi benytter disse, således dyrene ikke gøres immune.

På forhånd mange tak for hjælpen!


Svar fra skadedyrseksperten:
Vi har tit problemer med sølvfisk i etageejendomme. Dette kan skyldes mange ting, bl.a. fugt. Det behøver ikke nødvendigvis være i jeres lejlighed der er fugtigt, men hele ejendommen kan have fugtproblemer. Hvis I bor til leje, skal I gå på ejendomskontoret, som har ansvaret for ejendommen.


Spørgsmålet "Spørgsmål: sølvkræ i lejlighed" hører under skadedyret sølvfisk
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen