Sølvfisk i vaskemaskine


Jeg har i længere tid undret mig over, hvorfor der på alt mit tøj tit kom små huller, som hurtigt formerede sig større og større. Som udgangspunkt forekommer hullerne både i nyt tøj og ældre tøj og som oftest i bomuldstøj eller lignende. Normalt ses hullerne foran på min t-shirts og toppe samt på kjoler i tyndere stof.
Jeg har i længere tid troet, at det var fordi, at vi havde møl eller lignende. Men der er ingen tegn på møl overhovedet.

I dag faldt jeg så over en artikel: "Hvorfor der kommer huller i vasketøjet?". Ud fra beskrivelsen lyder det som om, at der er tale om sølvfisk, hvilket heller ikke ville være mærkeligt, da vi har en del af dem derhjemme på badeværelset og formodentlig også i vaskekælderen.

Mit spørgsmål er så, hvordan undgår jeg, at sølvfiskene befinder sig i vaskemaskinen og vaskekælderen? Kan man slå dem ihjel på nogen måde?

Jeg synes det er så ærgerligt, at der kommer små huller i alle mine bluser og kjoler.

Jeg håber I kan hjælpe mig.


Svar fra skadedyrseksperten:
Da sølvfisk primært lever steder hvor der er fugtigt, er de ikke altid lige lette at slippe af med. Dem du har kan vi godt slå ihjel, men er der fugtigt i kælderen, vil der sikkert komme nye sølvfisk.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Sølvfisk i vaskemaskine" hører under skadedyret sølvfisk
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr