I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Skal bøger og lign. også fryses?


Hej!

Jeg går på højskole, hvor der er konstateret væglus på et par værelser. Nu står jeg og skal have alle mine ting hjem for derefter at flytte i en frenlejet lejlighed. jeg vil være meget ked af at få spredt det, selvom jeg ikke selv har oplevet bid. Så jeg vil helgardere mig mest muligt ved at fryse mit tøj når jeg kommer hjem. Men jeg er lidt i tvivl om det er ALT, der har været på værelset der skal fryses? Altså bøger, cder, film, billeder osv, eller det er nok med sengetøj og alm. tøj?

Svar fra skadedyrseksperten:
Det er kun alt tøj i skabe og skuffer der skal fryses - ikke bøger o.l. Men hvis det kun er de værelser der er konstateret væggelus på der er blevet sprøjtet, er det en forkert behandling der er lavet. ALLE værelser skal sprøjtes minimum 3 gange med 2 ugers mellemrum. Det er ikke alle der bliver bidt af væggelus, så det er ikke alle der ved de har dem. Så muligheden for du kan tage væggelus med hen i din lejlighed, er der.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Skal bøger og lign. også fryses?" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen