Klannere


Hej
Jeg har klannere i min lejlighed på syvende år. Viceværten har været orienteret om det fra start, men synes jeg var lidt sart og skulle bare blive ved med at støvsuge meget grundigt. Det gør jeg så. Hver gang jeg så tænker: Jes, nu har jeg støvsuget så grundigt flere gange om ugen og ikke set noget til klannerne i måske 2 måneder, dukker der igen flere op.
Da jeg overtog lejligheden, fik jeg at vide at der havde boet en stofmisbruger der var død og at der måtte fjernes en halv meter skrald fra hele lejlighedens areal. Derfor tror jeg at klannerne lever under gulvbrædderne.
Nu er det sådan at den nye vicevært har taget mig alvorligt og bestilt en bekæmper og heraf opstår mit spørgsmål:
Bekæmperen har lagt gift ud i diverse revner i lejligheden og fortæller mig, hvis problemet med klannerne stadigvæk er det efter 2 måneder, skal der sprøjtes.
Hvis dyrene bor under gulvbrædderne, bekæmper man da overhovedet problemet, ved kun at sprøjte ovenover gulvbrædderne?
Mvh
AMT

Svar fra skadedyrseksperten:
Når der har ligget en død i en lejlighed, som ydermere har været meget misvedligeholdt, har man fået husklannere.
Den skadedyrsbekæmper der har været ude burde også vide, at når man har med husklannere at gøre, gemmer de sig under gulvbrædder og kommer frem længe efter. Man kan ikke selv bekæmpe husklannere, men til gengæld skal der laves en samlet bekæmpelse i hele opgangen, og nogle gange også opgangene på hver sin side af den berørte lejlighed.
I dette tilfælde skal man kontakte administrator/bestyrelsesformand eller en der kan godkende en samlet bekæmpelse, og bede dem ringe til os, så der kan blive lavet en bekæmpelsesplan.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Klannere" hører under skadedyret klannere
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr