I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Grim lugt af


Hej Skadedyrseksperten,
Vi har brug for hjælp. Den 17. maj lagde vi mærke til at der pludselig var kommet en meget grim lugt der minder om kattetis på to af vores værelser på 1. sal samt i køkken og bryggers som ligger i stueetagen under disse værelser. Få dage senere kom der en masse fluer og mængden af fluer er bare blevet større. Vi lufter ud dagligt og lugten er blevet bedre, men den er der stadig. Og fluerne er kun blevet flere. Vi er bange for at der ligger noget dødt et sted. Men vi har ikke kunne lokalisere det. Udover dette har vi begge hørt noget puslen i nogen af vores rør, som vi regner med kan være rotter. Vi overtog huset i januar og har gået og lavet en lille smule ved det, da der boede en gammel dame før. Vil I kunne komme ud og undersøge hvad problemet er og give os et tilbud på hvad det vil koste at bekæmpe problemet?
På forhånd tak.

Svar fra skadedyrseksperten:
Det første I skal gøre er, at ringe til kommunen/Tekn.Forv. og bede dem komme ud og konstatere, at det IKKE er rotter. Hvis der er rotter på en ejendom, er det ikke noget vi må røre ved eller konstatere - det er kommunen der skal gøre det


Spørgsmålet "Spørgsmål: Grim lugt af " hører under skadedyret rotter
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen