I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Har jeg fået væggelus med hjem


Jeg er netop kommet hjem fra interrail og min veninde jeg var afsted med, fik en mistanke om at der var væggelus, på et af de hostels hvor vi boede. Derfor var jeg meget omhyggelig med ikke at tage min taske med indenfor da jeg kom hjem. Jeg smed med det samme alt mit tøj til vask, i vores vaskekælder og har smidt min sovepose og alle mine bøger og papirer i fryseren, hvor de nu har ligget en 12 timers tid. Min taske fik ophold i et metalbadekar ved en stenvæg og stengulv, som jeg tænker de vel ikke kan overleve i? Nu er spørgsmålet så bare, er det nok? Og hvordan får jeg tjekket om der er væggelus i min taske. Jeg skal nemlig have flyttet alt mit tøj i selv samme taske igen om et par dage og så skal den være fri for eventuelle væggelus, hvordan gør jeg det? Den er lidt for stor til at komme i fryseren.

Svar fra skadedyrseksperten:
Hvis der er taget noget som helst fra ferien ind i huset/lejligeheden, er der også kommet væggelus med indendøre, så du slipper nok ikke helt for dem.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Har jeg fået væggelus med hjem" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen