Korrekt bekæmpelse af proffesionelle...?


Hej
Jeg har efter 3 måneders kløen fået konstateret væggelus i vores lejlighed. I 2 soveværelser og i stuen. Vi bor i etageegendom, og har meldt det til bestyrelsen. De har reageret og bestilt 3 gange behandling af alle lejligheder i opgangen.
Bekæmperne var her i går og sprøjte, og i min lejlighed sprøjtede og gassede de hele lejligheden, da det kun er mig der bliver stukket, i de andre lejligheder behandlede de kun soveværelset. Er det ok?
Jeg trode også møbler skulle rykkes ud fra væggen så de kunne komme til panelerne og billedrammer hængende over sengen, nedtages så alt kunne sprøjtes. Det har de ikke gjort. Jeg spurgte om det men de sagde at det bar ikke nødvendigt. Er det korrekt?
Jeg er blevet stukket 8 gange i sengen i nat, og vågnet og fundet 3 væggelus i min seng. Skulle de ikke være døde?
Jeg er desperat da jeg ikke har sovet meget de sidste 3 måneder og ofte bliver bidt 20 gange på en nat, og derfor er meget obs på om de her bekæmper væggelusene korrekt??

Svar fra skadedyrseksperten:
Vi kan ikke svare på hvad der er korrekt at andre firmaer gør, men kan fortælle hvordan vores bekæmpelse foregår: Der skal sprøjtes i samtlige rum, under senge, alle gulvflader samt skabe og skuffer. Mellem første og anden behandling, skal alt tøj i skabe og skuffer vaskes på enten over 50 grader eller også skal det i fryseren minimum 2 døgn. Dette skal gøres i alle lejligheder - også i de lejligheder der ikke har fået konstateret væggelus - konstateret betyder også, dem der ikke bliver bidt og ikke ved de har væggelus. Efter første behandling, er det ikke unormalt stadig at blive bidt, ej heller efter anden behandling. Man må ikke blive bidt 10 dage efter tredie behandling. Hvis der bare er en enkelt beboer der ikke følger vores anvisninger mht. vask/frys af tøj, kan vi risikere æggene bliver udklækket efterfølgende og vi kan starte forfra i hele opgangen påny.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Korrekt bekæmpelse af proffesionelle...?" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr