I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Er det myg der bider mig om natten??


hej.. vi flyttede i januar md, og jeg har siden flytningen, vågnet op med røde hævelser rundt omkring på kroppen. (vi har hund og kat, og disse er behandlet for lopper, allerede inden vi flyttede men har alligevel sprøjtet i huset for en sikkerhedsskyld. jeg troede det var myg, men jeg har VIRKELIG rullet mig ind i dynen i en "puppe", og disse bid kommer alligevel, det er gerne på mave/bryst, og på lænd/ryg. en dag var biddene ligesom hævet sammen over lænden , det så helt vildt ud. hvad er det??? og hvorfor bliver min mand ikke bidt, og børnene ej heller? ( de sover i tremmeseng ) mærkerne klør, men er væk næste aften, og vågner så morgenen efter med nye. det skal lige siges at jeg det sidste år ( efter længere tid på sygehuset) jævnligt også får røde/mørke pletter i håndflader og under fødderne. håber i kan hjælpe til at få afklaret dette trælse mysterium. mvh Anja

Svar fra skadedyrseksperten:
Det er væggelus I har fået. Grunden til din mand og barn ikke bliver bidt er, at ikke alle bliver bidt af væggelus. Hvis I bor i lejlighed, er det samtlige lejligheder der skal behandles, så der skal I have fat i enten administrator/bestyrelsesformand/ejendomskontor og bede dem ringe til os, så vi kan få lavet en samlet bekæmpelse. Væggelus spreder sig via rørgennemføringer, så de kan stamme fra en anden lejlighed, der måske ikke bliver bidt og derfor ikke ved de er der.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Er det myg der bider mig om natten??" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen