I have been searching years for the hair extensions uk on rpg show, so many others and this wig is by far the best wig I have ever purchased. I've been wearing wigs for about 7 years now and this is the brazilian hair bundles uk that has ever actually came pre plucked and bleached knots. Every company says they do but they don't. I didn't have to do hardly any adjustments I just added a little foundation to the lace wigs uk and used some got to be glued gel to lay down the brazilian hair uk. It looks like it's growing from my scalp yall. It didn't come with part but it was really easy to just part it in the middle and I just shifted it to the left for a side part. I love how realistic the edges look. It looks very natural on top and very thick on the bottom. I wand curled it and it lasted all night dancing. I love this lace wigs and I will definitely be back for more. Thank you.

Væggelus eller bænkebidere.


Jeg er kommet hjem fra Fillipinerne, hvor jeg helt sikkeret har været på et hostel med væggelus. Da jeg rystede mit tøj (som jeg havde lagt ned i en pose, og det havde ligget der i en uge), kom der nogle bænkebidder-agtige indsekter der var DØDE ud fra mit tøj. Ca. omkring 5 stykker. Da jeg sad i flyet på vej hjem, blev jeg stukket rigtig meget på ryggen og lårene, og jeg tænkte straks at det nok er væggelus jeg har fundet. Men kan bænkebidere bide mennesker? Og hvordan kan jeg dog få dem i mit tøj? (jeg har fundet nogle flere i det tøj jeg havde med hjem fra Fillipinerne) Indsketerne ligner bænkebidere, de er aflange, og slet ikke runde ligesom væggelus. Jeg vil så nødig slæbe det rundt til forskellige mennesker hvis det er væggelus, så mit spørgsmål lyder: Er det væggelus eller er det bænkebidere?

Svar fra skadedyrseksperten:
Det kan sagtens være bænkebiddere du har fundet, men de bider ikke. Hvis der har været væggelus på det Hostel du har boet på, er det 100% sikkert du har fået dem med hjem i din baggage, for det er der de gemmer sig og den måde de bliver spredt på. Så du skal kontakte bestyrelse/administrator og bede dem ringe til os, da det ikke kun er din lejlighed der skal behandles, men resten af opgangen - dvs samtlige beboere i opgangen skal have 3 behandlinger med 2 ugers mellemum. Når man har fået væggelus med hjem, skal man hverken tage ud til nogen og overnatte eller have nogen til at overnatte hjemme hos dig.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Væggelus eller bænkebidere." hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr Godkendt af miljøstyrelsen