Væggelus eller lopper?


Vi opdagede i efteråret en masse ekskrementer i vores hunds pels. Vi kunne regne ud af det var lopper, og han blev kæmmet, vasket og kom i behandling med Frontline. Det tog tid, men vi kom det til livs, og han har ikke kløet sig i flere måneder, og lopper har heller ikke været at finde på ham.

Derfor undrer det os, at vi hver morgen vågner med 5-10 nye bid. Små, røde og meget kløende. Selvom vi dækker os med stramt tøj, vasker betræk, lagen og støvsuger madrassen, får vi dem, og de er til stor gene. Vi får på hele kroppen, men dog ikke i ansigtet og på fødderne...

Har læst diverse steder på nettet, og er meget i tvivl om det er lopper eller væggelus?

Svar fra skadedyrseksperten:
Det er uden tvivl væggelus I har fået. Når man bliver bidt om natten, er det altid væggelus - specielt når I har behandlet hunden og gjort alt rigtigt mod lopper. Hvis I bor i lejlighed, er det ikke kun jeres lejlighed der skal behandles, men resten af beboerne i opgangen. Dette skal gå gennem administrator/udlejer/bestyrelse, som skal ringe til os, så vi kan få sat en samlet bekæmpelse igang. Hvis I bor i hus, er det naturligvis kun jeres hus der skal behandles.


Spørgsmålet "Spørgsmål: Væggelus eller lopper?" hører under skadedyret væggelus
Følg os på Facebook Medlem af brancheforeningen for skadedyr